Oldal tiniknek

Ez a blog tiniknek jött létre.:)Lesz szó sminkelésről,egészséges táplálkozásról és olyan dolgokról,amik foglalkoztatják a tiniket.

Szépségtippek

Mesterségem címere

A természetesen szép,tiszta arcbőr vagy egy jól megválasztott,alkalomhoz illő smink elengedhetetlen,,kelléke"a jó megjelenésnek.A szépségápolás valódi titkait persze a szakember ismeri igazán.

Alkoss szépet!

Ha szeretnél az egészséges,tiszta arcbőr hirdetésének élharcosa lenni,érdekel a sminkelés művészete és a test megszépítése,akkor válaszd a kozmetikus szakmát.Nemcsak külsőleg ,,ápolhatod"vendégeidet,hanem táplálkozási tanácsokkal is elláthatod őket,amelyek segítenek megőrizni fiatalságukat és bőrük szépségét.A legújabb technikákkal és kencékkel kezelheted a különböző bőrhibákat,például a pattanásokat,megkönnyítve ezzel a kamaszok életét.Kitanulhatod és továbbadhatod,milyen színeket és praktikákat alkalmazz egy-egy arcforma kiemeléséhez,hogy azt természetesnek hasson.Ha elég ügyes vagy,részt vehetsz orszáos sminkversenyeken is.

 

Egy kozmetikus többek között szőrtelenít,szempillát és szemöldököt fest,illetve szed,masszíroz vagy szépészeti tetoválást készít.Tanácsokat ad a bőr otthoni ápolására és sminkelésre,sőt segít kialakítani a bőrtípusnak megfelelő életmódot is.

Szükséges készségek:


-precitizás

-önállóság

-gyors diagnózis felállítása

-fejlődő képesség és önfejlesztés 

-jó kapcsolatteremtő képesség

 

 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 13
Heti: 21
Havi: 21
Össz.: 25 199

Látogatottság növelés
Oldal: Szépségtippek
Oldal tiniknek - © 2008 - 2024 - hmblog.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »