Oldal tiniknek

Ez a blog tiniknek jött létre.:)Lesz szó sminkelésről,egészséges táplálkozásról és olyan dolgokról,amik foglalkoztatják a tiniket.

Tini horoszkóp

Bak(12.22.-01.20.)

Új barátra találtál,aki sokkal inkább melletted van,mint a régi haverok.

Jó érzés,hogy ő végre nem ugrat,nem irigykedik,segít,ha szükséged van rá.

Ha kölcsön kér,másnap duplán viszonozza jótettedet.

Légy vele nagyvonalú,kedves,figyelj rá!A jó barátot onnan ismered fel,hogy mindig figyel rád,mert fontos vagy számára,s te is figyelsz rá,mert fontos neked az ő sorsa.

Vízöntő(01.21.-02.19.)

Jól indultál a tanév elején.Sziporkázó ötleteidet is kedveli a környezeted,így népszerű vagy nem csupán a tanárok,de a társaid között is.Figyelj azért arra,

hogy mások is érvényesüljenek,mert a népszerűség mellett könnyen megjelenik az irigység.Persze legyen inkább sok irigyed,mint sajnálód!Ha hagyod,hogy mások is szóhoz jussanak héha,és segíted őket az érvényesülésben,sikered töretlen marad.

Halak(02.20.-03.20.)

Jól haladsz az angollal.Egyre könnyebben tanulod a szavakat,hiszen jókora rutinra tettél szert ebben.A ,,mindennap csak 10 szó megtanulása"havonta 300 szót jelent.Ez már is meglátszik a beszédkészségeden.Csak így tovább!

A másik nem képviselői érdeklődve figyelnek.Vedd észre őket és viszonozd figyelmüket.Meglátod,jobban érzed magad,ha van egy kis izgalom benned reggelente.

Kos(03.21.-04.-20.)

Nagyon jó formában vagy,most kezded érezni az elmúlt hetek edzéseinek eredményét.Az étkezésre talán jobban kéne figyelned.A bőséges reggeli,fehérje-,vitamin-és kalciumdús étkezés nem csak a csontjaid fejlődéséhez,de a sport teljesítményhez is szükséges.Tej,tojás,sajt,fehér húsok,zöldségek és gyümölcsök-erre van szükséged!Kerüld a szénsavas üdítőket!

Bika(04.21.-05.20.)

Szép hosszú ősz következik,így legalább egy hétvégére még szervezhetsz biciklitúrát.A barátok mellett azért a könyveidre is gondot kellene fordítani.

Van,amit még ki sem nyitottál,pedig eltelt egy hónap.Most még nem késő,

tudod pótolni a lemaradásaidat matekból.Legjobb,ha most,rögtön elkezded!

Elég,ha mindennap egy-két órát foglalkozol vele,s hamar utoléred magad.

Ikrek(05.21.-06.21.)

Egy kiselőadással kiválthatsz egy felelést.Neked könnyebb,ha abból készülhetsz fel,amit magadnak választhatsz,így jobban jársz,ha nem halasztod el ezt a lehetőséget.A sikeres munkád után feltétlenül jutalmazd meg magad:menj el moziba,vagy biciklizz a barátokkal.

Rák(06.22.-07.22.)

Az otthoni feszültségek miatt nyugtalanul alszol mostanában.Emiatt talán nehezebben tudsz koncentrálni a tanulásra.Fontos,hogy beszélj erről a szüleiddel.Ne titkold el a félelmeidet,légy velük nyílt.Ha nem tudsz elaludni,gondolj olyan kellemes élményekre,amikor jól érezted magad.Egy nyaralás,szülinap,egy vidám film felidézése segítenek a kellemetlen érzések elterelésében.

Oroszlán(07.23.-08.22.)

Szereted,ha te határozod meg,merre menjen a csapat.Vannak körülötted mások is,akik hozzád hasonlóan az első helyre pályáznak,ezért gyakran összeütközésbe kerülsz velük.Jobb a békesség,hiszen ha megegyeztek,jobb lesz a hangulat.Nem kell sokat engedned,csak az első lépést tedd meg.Ha egy kicsit engedsz,szabad kezet kapsz,és teljesülnek az elképzeléseid.

Szűz(08.23-09.22.)

Kicsit legyengült a szervezeted,így néhány napig ágymelegre van szükséged.

Igyál sok mézes teát,egyél szőlőt,szilvát,diót.A fokhagymás pirítos is segít leküzdeni a bacilusokat.

A számítógépet kapcsold ki éjszakára,és gyakran szellőztesd ki a szobádat.

Mérleg(09.23.-10.22.)

Úgy tűnik,választanod kell két barátnő között.Nem lehet mindkettő a legjobb,mert ezt egyik sem tudná elviselni.Nehéz döntés,mert mindkettő fontos neked valamiért.Érthető a félelmed,hiszen nem lehet ilyenkor jól dönteni.Talán azt gondolod,hogy elveszítheted mindkettőjüket?Ne aggódj,az idő mindent megold.

Skorpió(10.23.-11.21.)

Barátokat nem lehet úgy szerezni,hogy megvesztegeted vagy megfélemlíted őket.Légy inkább természetes,kedves,figyelmes,és próbáld meg beleélni magad mások helyzetébe.Ha megérted a társaid érzéseit,meghallgatod őket,máris segítesz nekik.Egy jó beszélgetéssel,egy vidám nevetgéléssel sokkal közelebb kerülhetsz másokhoz,mint egy tábla csokival.

Nyilas(11.22.-12.21.)

Szüleid nem veszik jó néven,hogy folyton csak másokkal telefonálsz.

Meg kell beszélni a napi eseményeket a barátokkal,de figyelj arra,hogy a szüleidet is érdekli,hogy mi történik veled.Nem kell mindent elmondanod,legyenek titkaid is,de ha egy kicsit taktikázol,kevesebb lesz az otthoni veszekedés.Légy velük kedves,szakíts egy kis időt rájuk is,a telefont pedig soha ,,ne nyomd ki",ha keresnek!

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 9
Tegnapi: 13
Heti: 22
Havi: 22
Össz.: 25 200

Látogatottság növelés
Oldal: Tini horoszkóp
Oldal tiniknek - © 2008 - 2024 - hmblog.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével egyszerű a honlap készítés! Programozói tudás nélkül is: Honlap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »